خصوصي سازي  تنها راه نجات سازمان ميراث فرهنگي است

به گزارش ميراث آريا و به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي حميد بقايي در مراسم توديع ومعارفه رئيس اين سازمان با بيان اين مطلب افزود : يکي از اصلي ترين برنامه هاي سازمان در سال جاري ساخت و احداث سرويس هاي بهداشتي بعنوان پايه و مبناي توسعه صنعت گردشگري در کشور است و تا اين امر محقق نشود شاهد رونق صنعت گردشگري نخواهيم بود.

وي با اشاره به در اين رابطه يک هزار منطقه شناسايي شده که 100 منطقه آن در مشهد است ، گفت: در اين راستا امکانات تبليغاتي و ايجاد واحدهاي فروش اغذيه و غيره براي بخش خصوص فراهم مي شود.

بقايي مهمترين مشکل صنايع دستي را فروش محصولات صنايع دستي دانست و اظهار داشت: فروش تنها مشکلي است که صنايع دستي مختلف در کشور ما با آن مواجه است و اميدواريم با کمک نمايشگاه ها و بخش خصوصي اين مشکل برطرف شود و از پتانسيل هاي خراسان رضوي بعنوان يکي از گردشگر پذيرترين استان ها به بهترين نحو بهره برداري شود .

قائم مقام سازمان ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري کشوردر خصوص شهر توس اظهار داشت : امسال 85 درصد از اعتبارات حرايم کشور را سازمان ميراث فرهنگي به شهر تاريخي توس اختصاص داده و در تلاش هستيم براي حل مشکلات توس طرح جامعي را در دستور کار قرار دهيم.

وي مقررات موجود ورفتارهاي حاکم را از مشکلات اساسي خصوصي سازي عنوان کرد و گفت : خوشبختانه نقايص مقررات در حال رفع است و براي جذب سرمايه گذار در اين بخش بايد رفتارها را تغيير دهيم .

معاون هماهنگي امور عمراني استانداري خراسان رضوي نيز اظهار داشت :با توجه به مصوبه دولت نهم مبني بر اينکه حداقل 5 درصد اعتبارات تملک دارايي استان ها بايد به زير ساخت هاي گردشگري اختصاص يابد ، استانداري خراسان رضوي نيز بيش از 18 ميليارد تومان را به توسعه زير ساخت هاي گردشگري اختصاص داده است.

حسين پور تصريح کرد : يکي از مهترين مشکلات ما ماندگاري کوتاه مدت دو سه روزه مسافران است که اميدواريم بانگاه ويژه رياست و معاونين سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري اين ضريب ماندگاري را حداقل به يک هفته برسانيم.

وي وجود 45 درصد مجموعه مرکز اقامتي کشور را در مشهد ناکافي عنوان کرد و افزود : بايد براي افق 1410 و ورود بيش از 40 ميليون زائر از هم اکنون برنامه ريزي کرد .

رئيس سابق سازمان ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي نيز در مراسم توديع خود با اشاره به ظرفيت ها و پتانسيل هاي موجود در اين استان گفت: ارائه تسهيلات به بخش خصوصي ظرف چهار سال گذشته در اين استان 400 درصد رشد يافته , ثبت آثار ملي نيز از 380 اثر به 1420 اثر افزايش يافته است .

ابوالفضل مکرمي فر از انعقاد قرار داد تهيه نقشه باستان شناسي استان با دانشگاه تهران خبر داد و گفت:اتمام موزه بزرگ خراسان رضوي ، اجراي طرح جامع شهر تاريخي توس از جمله مهمترين مواردي است که نيازمند پيگيري و اجرا است.

محسن لشکري رئيس جديد سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي وگردشگري خراسان رضوي نيز حضور ميليوني زائرين در اين استان را يک فرصت بر شمرد و اظهار اميدواري کرد که با فعاليت بيش از پيش از اين فرصت به نحو مطلوب بهره جست .

در پايان اين مراسم از خدمات ابوالفضل مکرمي فر در مدت چهار سال رياست سازمان تقدير و محسن لشکري طي حکمي از سوي اسفنديار رحيم مشايي معاون رييس جمهور به سمت رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي منصوب ومعرفي شد./106




انتهای پیام/

کد خبر 1387051127